Neoliberalii, fascistii, neonazistii doresc exact aceleasi treburi, precum falsii “neomarxistii” …cand vine vorba de cenzura, punerea bocancului in gura, represiune, tot despre totalitarism vorbim.

America denuntata de Snowden e o distopie frumos-mascata la fel de sinistra in esenta, precum URSSeu lu’ Stalin sau Germania lu Hitlerache, doar ca atata timp cate e condusa de o adunatura (minoritara) de oligarhi, ce detine majoritatea averii tarii, e evident ca vorbim despre Corporatocratie si Plutocratie- fascism.

Puterea Statului e de fapt puterea Corporatiilor (din Complexul Militar Industrial, Wall Street, Industrial/Servicii si IT-respectiv) Atata timp cat toate structurile astea internationale cu origini americane au fost construite dupa cel de-al 2-lea razboi mondial (si) prin reciclarea nazistilor germani dar si a celor ce urau de moarte bolsevicii (Brzezinski spre exemplu), e in opinia mea, dovada irefutabila a faptului ca Americuta e guvernata de o oligarhie fascista.

Julian Assange e (inca) dovada vie a caracterului totalitar al Hegemonului ce-l intemniteaza si-l judeca fara dovezi si fara o acuza reala, pertinenta. Repet, NATO/UE sunt proiecte neocoloniale ale Licuriciului, construite la inceput impotriva URSS-ului si comunismului si ulterior, actualmente, anti-Rusia (cu toate ca Rusia e condusa de capitalisti azi). Faptul ca Brzezinski si Kissinger sunt inca artizanii de facto ai politicii externe americane imperialiste, e o garantie a faptului ca vorbim de forte anti-marxiste, fasciste.

Daca se studiaza trecutul domnului Brezinski se poate observa faptul ca are origini poloneze (nascut in capitala Poloniei), si e legat sufleteste de Galitia (locul de obarsie al familiei Brzezinski), teritoriu detinut azi de Ucraina. E stufoasa biografia lui, nu intru mai mult in detalii…atat vreau sa subliniez, faptul ca Ucraina azi e un stat nazist, creat sub tutela falsilor “neomarxisti” Obama si Biden, nu e o pura intamplare. Totodata, Brzezinski e si Arhitectul operatiunii Cyclone (al sponsorizarii mujahedinilor afgani de catre Sua), contra invaziei sovietice…in poza de sus il putem vedea pe strateg alaturi de (insusi) Bin Laden (zic unii) in transee, in Pakistan. Asadar, neica Brzezinski e si “tatucul” lui Obama si a lui Osama, deopotriva…Niciunul nu e neo-marxist, de fapt. (Obama doar din vorbe).

Paravanul progresist, de stanga, asa-numit “neomarxist” e unul fals, caci ascunde din pacate tot intentii capitaliste/fasciste/neocoloniale/imperialiste. Asa cum si intre Kissinger si Brzezinski erau oaerece diferente de opinie/ideologice mai mult sau mai putin simulate, ei facand parte din partide diferite, ambii impartaseau si executau aceasi agenda, serveau aceasi stapani : oligarhii/imperialistii (pt. ca la ei, dupa Roosevelt doar astia au fost la putere); asa si intre Biden si Trump sunt cateva diferente ce-i drept, mai mult superficiale, de fatada (mai mult la Biden decat la Trump)…insa e clar pt. multa lume, faptul ca ambii servesc din plin interesele aceleasi caste.


Biden, spre deosebire de Trump, avand de foarte mult timp fraiele puterii (8 ani doar in Cabinetul lui Obama, 47 de ani de cariera per total) a demonstrat cat de nociva si distructiva a fost guvernarea lor democrata. Totusi, inca mai cred ca Trump are sanse si timp sa demonstreze, acelasi lucru…din pacate.

Nu sunteti convins inca despre neica Biden cum ca nu e neomarxist?

Va intreb asa atunci…

Cum se face ca Ucraina este astazi, un proiect de succes nazist, creat pe varsare de sange si lovitura de stat, sub egida Tatucului Neomarxistilor si Progresistilor de Pretutindneni-Soros si a Tandemului Cool Democrat: Obama-Biden ? Cum se face ca in Parlamentul Ucrainei, tara aspiranta la Ue si la Nato, isi fac veacul unii din Right Sector si Batalionul Azov (neonazisti mandri si asumati)? Cum se face ca administratia Obama/Biden (catalogati tot “neo-marxisti” de catre alt-right-ul american si nu numai) a lucrat in perfecta simbioza cu cei mai corupti oligarhi ucrainieni ? Sa fie asta “comunism” la origine? E Ucraina astazi mai “marxista” decat URSS? Cam…imposibil. Daaa, se intampla enormitati la nivelul geo-politicii mondiale, in culise mai ales, cu rezultate oribile pt. popoare si natiuni.

1.Ucraina post-Maidan: dovada vie ca neomarxistii au aceleasi deziderate precum “adversarii lor de moarte” neonazistii, pe care i-au si ajutat sa ajunga la putere.

2.Brzezinski polonezul-american atasat sufleteste de Ucraina (Galitia), stangistul arhetipal al politicii externe imperialiste americane si totodata mentorul/creatorul a doua figuri antitetice, Obama si Osama…niciuna neomarxista.

Nu sunt astea dovezi suficiente in a demasca falsul paravan si impropria denumire atribuita azi neo-marxismului de catre alt-right-ul american/international? Mai mult decat suficient.

Vorba aia catchy englezeasco-americana “Opposites attract!”

Leave a comment