“Povestea Fantastica a Virusului COVID19”
-de Covidiu Omornic
Care cum statea liliacul chinez in pestera-i din Wuhan, cu capu-n jos, atarnat de peretili la peshtera, hatz a venit chinezu lacom si mancator de bazaconii, l-a prins in mainile-i avide de creaturi bizare de mancat si mi ti l-a varat intr-o cusca de bambus, bre.
L-a pus in portbagajul bicicletei paupere de comunist si mi ti l-a dus fix in Marea Piata a Halelii din Wuhan, unde alti chineji hraparetzi, excentrici si pofticiosi, de abia asteptau sa-l achizitioneze pe bietul innaripat, ca sa se infrupte cu ciolanele uscative ale liliacului…
Liliac care ce sa vezi? mustea dom’le taman de COVID19. Era ca o portocala foarte paroasa, dar coapta si suculenta, purulenta totusi, plin de virusache bre. Si uite asa chinezul care l-a halit intr-o ciorbica chinezeasca sau intr-un gratarel cu sos Hoisin, a devenit pacientul ZERO bre, ala care a infectat intreaga China si omenirea intreaga bre.
Daca mai punem la socoteala si ca acelasi chinez a mai halit pe de-ascuns ca snack intre mese si niscaiva serpishori dubiosi, la care virusul de la liliace s-a transmis si s-a mutat, ete bubaa virologica!
Pai care cum sa nu fie chinejii de vina bre?
Ziceti si voi? Batman ala, americanu, mare ierou din Gotham, unde iera si ce pazea el? de nu i-a pazit spatili la confratele lui mai mic, care mai iera si fuarte bolnav!? Daca venea Batman in Wuhan si-l salva din ghearili chinejilor Wuhanishti, pe liliacu asta purtator de boli si molime chinezesti, nu s-ar mai i intamplat nimic-nimc, pai nu?
Sau, daca Batman l-ar fi bagat pe bietul liliac chinez bolnav grav de virus, in programul de succes american, Obamacare (pe care?) sau Medicare, poate chiar i-ar fi facut si lui un card de sanatate, un test moca si l-ar mai si vindecat, caci dupa cum toti stim, sistemul de sanatate american e cel mai bun de pe fata oricarei planete din Sistemul nostru solar.
P.S.
Nu mai bagati botu la teorii conspirationiste sino-iraniano-rusesti. Bagati botu DOAR la harnelile de Disneyland ale presei occidentale si la propagandistii Pentagonului si SiAiEi-ului.
Teoria sino-ruso-iraniana e ca prin octombrie 2019 in Wuhan au avut loc Jocurile Mondiale Militare, in Wuhan. Eveniment la care a luat parte si armata americana.
Deci, a venit UnchiuSam cu baetzii la jocuri, iar unora dintre ei le curgeau mucii nord-atlantici cam tare, aveau gripa d’aia foarte normala cica, nicidecum Corona. Umbla vorba ca pacientu 0 era printre bravii soldatzei “eliberatori” la jocurile astea. Desigur, o teorie conspirationista, dacat. N-are cum, cum n-are cum nici la Caracal-Deveselu, este?
Doar au dat ei cu bombilica nucleara pe unii de pierdeau oricum razboiu, n-ar fi in stare sa dea si cu una biologica (neintentionat) pe altii asiatici carora le mergea prea bine pt. sanatatea lor, ce dracu, doar ii stim baetzi du salon, giorno.
In plus, autoritatile chineze detin deja informatii cum ca virusul COVID19 ar fi fost implantat in China odata cu venirea Armatei Americane in Wuhan, in octombrie 2019, la Jocurile Militare Mondiale.
Virusul responsabil pt. pandemia globala, era deja la a treia mutatie in februarie 2020.
In Sua au si avut loc deja cateva decese cu mult inaintea izbucnirii pandemiei din Hubei/Wuhan, diagnosticate in mod gresit cu “influenza”-gripa, cand de fapt era COVID-19, situatie recunoscuta deja de catre Directorul American al CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Evenimentele astea s-au intamplat in perioada 2017/2018 cand in sua au murit peste 80demii de persoane de gripa cica si peste 1 milion au fost spitalizate. De fapt era COVID19 inca de atunci, in actiune.
Povesti dom’le! Aia cu Liliacu Batman de Wuhan ramane totusi cea mai valida.
Da, e adevarat ca virusul vine de la…lilieci (Batman! Batman!)

Leave a comment