Gataaa lumeee! S-a primit lumina.
Gata am inteles.

“Deci” Trump, chiar daca e un terorist dinpreuna cu departamentul de stat si toti aia din Ministerul Agresiunii altor State, e baeat bun, pt. ca e un “terorist PIOS” .

Tot Unchiu Sam ne-a invatat ca exista “teroristi buni si teroristi rai”. Spre exemplu Isis si AlQaeda pot fi si …buni cand le servesc lor interesele si rai (doar la 9/11 in mod special, ca sa inceapa lupta “impotriva terorismului”) Iranienii “e tot timpul teroristi rai”. Da, e clar si aici. Nu stiu cum de nu mi-am dat seama ca Trump in ciuda faptelor recente, a lucrat mai tot timpul pt. “pace”. Io v-am mai zis ca pana si chipu-i roscovan denota “pace”…”all over”, asemenea togii portocalii a Pacifistului Dalai Lama (si asta dovedit deja asset SiAiEi impotriva chinejilor). Pe altii, i-a convins doar aparentele astea. Doar eu ca fraeru’ nu m-am lasat inselat. Acum, insa, a venit lumina!

Nu conteaza ca e patat de sangele multor oameni nevinovati, asemenea altor presedinti americani. Trump e bun pt. ca e crestin, “nu musulman siit” si e suveranist si anti-globalist rau de tot. Asa ca…da-i in fasole pe iranieni, ca e rai, e musulmani sIiti si o si cauta cu lumanarea, mai ales dupa ce au facut nasoala aia urata de tot cu steagu din varful moscheei…este? E clar. Pana sa arboreze ei belicozitatea aia de stegulet pe moschee, nimeni dom’le nu i-a atins cu un varf de ac sau de atza.

Cat de taliban sa fii sa mergi pe instincte de genul asta? ca rationamente nu se pot numi.
E “bine di tat “daca am gasit justificare in “mambo-jumbou” religios pseudo-crestin, ca sa implinim profetia nu-stiu-cui, si mai ales sa le facem toate poftele celor ce pornesc razboaie si agreseaza, invadeaza si fura natiuni, nu in numele Domnului (nostru crestin) in esenta (ceea ce ar fi la fel de eronat) ci in numele Dumnezeului lor Suprem: PROFITUL si CONTROLUL TOTAL.

Cu ce suntem noi romanasii crestini? mai presus, nu decat iranienii, decat radicalii islamici wahhabisti takfiri, daca in numele unei asa-zise datorii crestinesti (sa zicem) fata de Ierusalimul iudeo-crestin, ne alipim cauzelor strambe/criminale si injuste ale zio-americanilor-sauditi-natoisti?

Putem fericiti sa ne alaturam hoardelor de fascisti radicali islamici wahhabisti (isis alqaeda si multi altii), talibanilor afgani, caci functionam pe aceasi “lipsa-de-rationament”, pe acelasi mecanism motivational al fanatismului religios. Ca de lipsa de bun-simt nu mai are rost sa vorbim. Poate dormi linisitit Trump, caci poate conta si pe aportul nostru .

Mai nou, cica ar fi justificabil actul asta de crima, de terorism de stat international, fiindca “Trump e crestin si ne pazeste de musulmanii iranieni rai”. Si ca orice barbarie ar face americanii, e spre binele umanitatii…cica. Circula profetii multe pe tema asta…cica. Nu le cunosc prea bine, da’ “e unii care stie, c-au citit pe tema asta mult, pa net” sau le-a zis fratele unchiului femeii de servici a maicutelor …de-l cunosteau candva pe Arsenie Boca”. Zic sa tinem cont si de asta. Trump e un “terorist PIOS” asa am aflat azi. Deci e bine daca e “pios” chiar daca e “terorist” el si cu al lui…Ca daca e “pios”, e Mesager Sfant si ne pazeste Al de Sus, chiar daca o sa ne facem partasi in viitoarele faradalegi ale americanilor si natoistilor. Stam bine si la capitolul “ratiune/logica”. Crima “in numele Domnului” e justificabila dintotdeauna este? Din vremuri stravechi…pai nu?

“Bun” demersul cruciadei anti-Iran. Corect si just, este? Insa de prisos…cel mai probabil. Cu legea in mana si cu mana pe Biblie, partenerii astia ai nostri, mint cu zambetul pe buze in timp ce invadeaza, omoara, distrug si fura viitorul, resursele si vietile a natiuni intregi, de decade. Asta o recunoaste, printre alte glumite lejere si colocviale, chiar Marele Pompilica, secretarul lor de stat, de formare avocat, mare politician si fost sef de Servici “We lied, we cheated, we stole” zise inteleptul la un moment dat. Frumoos este? Ce sa zicem decat “-Keep up the good work, asshole!”

E facil sa bagi botul la tot felul de interpretari religioase, deviatate, radical-crestine, caci cum am mai zis “FAPTELE NU CONTEAZA”.

E ilogic, irational, iar cand balanta se inclina catre injustete, e marsav si pervers. Dar, daca de asta e nevoie, de superstitie, de primitivism pseudo-monahal medieval, sau cine stie, de ce alta parghie extrem de empirica si interpretata in feluri si chipuri deviate, deturnate (chiar si de la dogma religioasa crestina), ca sa fie romanii in barcuta lui Trump (a Statului Paralel Zio-American), fie asa! Cand se va scufunda barcuta asta cu pretentii si alura de “Arca lu’Noe”, sa nu-mi ziceti mie ca “De ce se intampla asta!? ” sau sa ne miram atunci ca “De ce ne ia Dracu pe toti!? doar am fost buni-crestini (in mintea noastra) si buni-aliati”, si mai ales ca “Trump si cu Bibi e mesagerii Domnului” iar “Putin e naspa cu iranienii lui”, fiindca asa ni s-a parut noua romanasilor in nu-stiu ce texte profetice.

Daca nu stiati, zic unii, ca scrie in Biblie chiar, ca iranienii e naspa si Trump cu Bibica sunt “unsii alui de Sus”.
Daaaaa bre…
Europa e invadata de musulmani, din cauza Iranienilor nu? Soros e …Iranian undercover fir-ar el al dracu este? Razboaiele si instabilitatea din Siria si din N-ul Africii-Libia si Egipt si Sudan , Iranu a provocat-o nu-i asa?
“E ai dracu de periculosi toti musulmanii care roiesc prin Europa, mai ales ca Iranu i-a trimis, si asteapta Jihadu pe care toti rautaciosii astia de iranieni il initieaza acum este? Doar Americuta dinpreuna cu Tara Sfanta Apartheid sunt “Mielutii lui Dumnezeu” . Ei nu fac “dacat” provoaca si practica “terorism international de stat”. “-Ce diavoli sunt iranienii ca trebuie sa raspunda acum provocarilor, vaai mie!”
“Ai dracu musulmani!”-gen este? bine ca suntem noi romanasii niste…monumente de integritate crestina si geo-strategica, impreuna cu stapanii nostri, care invadeaza si ciordesc resurse cat se poate de “crestineste” si preventiv mai ales, ca sa nu faca rele iranienii-cei-rai. Cu Trump-Salvatorul inainte! Da bre, ca scrie in Biblie ca Putin e anti-Cristu, inaintea lu Ayatolahu iranienilor…sau asta o fi, ca are barba lunga si arata malefic al dracu de bine…
Astea fiind spuse. Propun ca noi romanasii, o sa devenim alaturi de Marele Salvator Portocaliu cu Parul Balai de la Oashinton varful de lance, in Cruciada Sfanta impotriva Iranienilor-cei-foarte-rai…si nasoi (ca-s musulmani siiti, d’aia)!

Suntem sanatosi la cap? Oare?

Terorismul de stat american, a ajuns sa fie justificabil, strict pe criterii radical extremiste, da’ crestine, mai nou, in mintea unor romanasi. S-a cam terminat cu harneala de sorginte istorica si geo-strategica si am dat-o pe talibanisme crestine de soi.

Sua e un “stat-gangster”. Nicio o justificare de vreo natura, nici macar religioasa nu-i mai pot spala, pt. ceea ce au facut si fac in continuare.

Talibanul crestin Pence e tare mandru de noi laolalta cu “Mesia reincarnat la Oashington, acest “Mare Cruciat” sub cochilie inselatoare, de …mare bijnitzar .

Leave a comment