Titlu de pe site-ul agentiei de presa iraniene, IPFNEWS.com: “Asasinul lui Soleimani, ucis odata cu doborarea avionului american din Afganistan.”
Titlu-Ipfnews.com
Pffff…mai sa fie! Cum se-ntoarce Roata bre!
Repede al dracu cateodata, este?
Poti sa-i zici “Karma” sau poti sa zici ca “I-a batut Dumnezeu”…
Sau mai poti zice precum al nostru “partener strategic” ca… “shit happens!” …
Oricum i-ai zice, uite ca s-a ispravit!
Pan’ la urma a patit-o si Mike maretzul si Viteajul, atot-puternicul SiAiEist expert in asasinate la comanda… Dar stai putintel, n-o fi fost asta o pedeapsa divina pt. ca e si asta…un terorica, si “Dumnezeu nu iubeste teroristii!” este? judecand exact dupa aceasi masura, dupa care si Soleimani a fost etichetat, de catre sua in frunte cu ferventul Pompilca Pimp-eoo si lacheii lor, cand si-au justificat actul ilegal de terorism de stat.
Pai se poate?
Fix in avionasu doldora de SiAiEisti (nu orice tilicari, ofiteri de rang inalt) doborat de catre talibani ieri in Afganistan, sa se afle si mastermind-ul securist al asasinatului lui Soleimani, Mike D’Andrea ? Mda… Mai degraba castiga un afgan la Ieeeuro Lotto, pot-ul cel mare decat sa dea lovitura asta.
Talibanul Crestin Pence ar putea zice ca “Al de Sus lucreaza prin cai misterioase” este?
Uite ca a lucrat de data asta bine-de-tot, problema e ca i-a ajutat fix pe barbarii de talibani…(pe care chiar unchiul Samuila i-a pus in functie de conducere in ’96 si pe care i-a carat in tot felul de protocoale de lux prin sua, inainte sa le dea tara pe mana, desi tot astia au fost primii atacati dupa 9/11, in 2001 odata cu invazia Afganistanului ).
Io zic ca “Orice nash isi are nashu” la un moment dat.
P.S.
Ce e foarte ironic in situatia asta, e ca Soleimani chiar i-a ajutat pe americani intre 2001 si 2003 in lupta impotriva regimului taliban din Afganistan. Chiar dusmanii lui regionali (fostii dusmani) sa-i razbune moartea ?
Mda…”shit happens!” si …”The Lord works in misterious ways!” bitchez.
…sau poate i-au ajuns pe baetzii astia plini de aroganta, ignoranta, impunitate si imunitate, rugaciunile milioanelor de iranieni de au iesit pe strazi, la inmormantarea lui Soleimani?
Sa-i fi batut Allah cu paru, pt. indrazneala lor?
Ca doar n-or fi fost atat de priceputi si precisi o adunatura de salbatici talibani pititi in muntii Afganistanului, este?
Oricum ar fi “ieeee lovitura’. Inca o buba pt. partenerii strategici. Cu atat mai mult cu cat, Iranul stapaneste deja bine jocul “Dusmanul dusmanului meu imi este prieten”.
Zic sa meditam oleaca…
O fi iubind si binecuvantand Dumnezeu America (“God bless America”), dar pare-se ca le mai da si cate o zmetie din cand in cand, ca sa nu zic ca le-o da cu paru la cap, alora ce merita dintre ei.
Daca face Al de Sus si se-neaca la masa, hulpavul pantagruelic evanghelic taliban crestin Pompilica cu vre-o fleica mai tare da steak da porc!? Ce cacat ne facem bo$$ilor nord-atlantici instigatori la razboi care sunteti?
Doamne Fereste! Ca asa baiat onest si drept unde mai gasim, lumeeeeee!? Asta nu e nici terorist, e si bun crestin, nu merita bre.
Intre timp, noi romanasii alti mari crestini, mai evanghelici decat americanii, zic sa ii tinem stindardul lui Trump, in continuare in “Sacrosanta cruciada Anti-Iraniana anti-siita”, caci de’ …avem o datorie fata de Marele Salvator cu Par Balai de la Oashington, dupa mintea ingusta a unor fanatici, chiar  reincarnarea lu’ Mesia…cica.

Leave a comment